Etusivu Reitti Ilmoittautuminen Yhteistyökumppanit
Kouvolan puolimaraton | Ilmoittautuminen

Kouvolan puolimaratonille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2020 Kouvolan Puolimaratonille ja/tai Kouvolan Kympille on nyt avattu ja mahdollista näiden sivujen kautta.

Voit ilmoittautua joko suoraan tältä sivulta, tai voit ladata ilmoittautumislomakkeen koneellesi ja lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen [at] kouvolanpuolimaraton.fi (muista korvata [ at ] merkintä @ merkillä. Merkintä on roskapostin välttämiseksi).

Täytä kaikki kentät, myös ryhmäilmoittautumiset ovat mahdollisia,ilmoituksen lähettäjä toimii muiden ilmoittautuneiden yhteyshenkilönä. Lue ohjeet huolella!

Yksityinen henkilö (etunumi sukunimi) / Joukkue (joukkueen nimi) / Yritys (yrityksen nimi):

Joukkueen tai yrityksen yhdyshenkilön nimi:

Yksityisen tai yhdyshenkilön osoite:

Yksityisen tai yhdyshenkilön puhelin:

Yksityisen tai yhdyshenkilön sähköposti:

Numerolaput: jokainen joukkueen jäsen hakee numerolappunsa itse

Sarjat ja ilmoittautuminen

Kouvolan Puolimaraton

  • Kilpasarjat: Miehet: M yl, M40, M50, ja M60. Lähtö klo 12.00
  • Kilpasarjat: Naiset: N yl, N40, N50 ja N60. Lähtö klo 12.00
  • Kuntoilijat: Puolimaraton - merkitään sarjaksi "KuntoPuolimaraton". Lähtö klo 12.00

  • Kouvolan Kymppi

  • Kilpasarjat: Miehet Myl ja naiset Nyl - Kouvolan Kymppi - merkitään sarjaksi "KilpaKymppi". Lähtö klo 12.00
  • Kuntoilijat: Kouvolan Kymppi - merkitään sarjaksi "KuntoKymppi". Lähtö klo 12.00

Juoksija-lehden JK-kortilla pääsee osallistumaan tapahtumaan alennetulla osallistumismaksulla (henkilö- ja perhekohtainen alennus). Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava JK-kortin numero.

Kirjoita osallistujien tiedot allaolevaan tekstikenttään seuraavassa järjestyksessä: Sukunimi, Etunimi, Sarja, Seura tai yritys, Seuralyhenne, Kotipaikkakunta, JK-kortin numero. Jollei jotain tietoa ole, jätä paikka tyhjäksi - .

Eli esimerkiksi: Koivunen Heli, N40, Inkeroisten Terho, InkTe, Myllykoski, JK 0123456789

Ilmoittaessasi useamman kilpailijan samaanaikaan kirjoita jokainen osallistuja eri riville, näin helpotat ilmoittautumista.

Osallistujatiedot: Sukunimi, Etunimi, Sarja, Seura, Seuralyhenne, Kotipaikkakunta, Kortin numero


Kun olet täyttänyt ilmoittautumistiedot, lue maksujärjestelyt huolella ja jatka sitten sivun alareunaan, jossa painikkeella pääset lähettämään osallistujatiedot KPM järjestäjälle.

Ilmoittautumiset ovat sitovia, osallistumismaksu voidaan siirtää seuraavalle vuodelle ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Ilmoittautuminen on mahdollista myös SUL:n "Kilpailukalenteri"-sivujen kautta (www.kilpailukalenteri.fi), kunhan kilpailuhakemuksemme on hyväksytty.

Osallistumismaksut
Osallistumismaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Kymen Urheiluveteraanit ry:n tilille: FI42 5016 0640 0204 01. Maksettaessa tulee käyttää viitenumeroa 1009.

Tulemme vertaamaan säännöllisesti maksettuja maksuja ilmoittautumisiin. Maksamattomasta ilmoittautumisesta tulemme perimään kilpailutoimistossa jälki-ilmoittautumishinnan ilman etukorttialennuksia.

  • 32€ / osallistuja.
  • 28€ / osallistuja Juoksija-lehden JK-kortilla (HUOM: Ilmoittautumisen lisätiedoissa on ilmoitettava JK-kortin numero).
  • 250€ / yritys, vähintään 10 osallistujaa, jonka jälkeen muut yrityksen edustajat edelleen 25€ / osallistuja (HUOM: Ilmoittautumisen lisätiedoissa on ilmoitettava yrityksen / yhdistyksen nimi).
  • 50€ / jälki-ilmoittautuminen kilpailupaikalla.

Ilmoittautumisen takaraja on torstaina 21.5.2020 mennessä/kuluessa, jonka jälkeen jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vain lauantaina 23.5.2020 kilpailupaikalla klo 09.00 - 10.30 ajalla korotetulla 50 €:n hinnalla (ei etukorttialennusta).

Katso 2020 puolimaratonille ilmoittautuneet oheisesta linkistä Ilmoittautuneet juoksijat