Etusivu Reitti Ilmoittautuminen Yhteistyökumppanit
Kouvolan puolimaraton | Reitti

Kouvolan puolimaratonin reitti

Kouvolan puolimaratonin reitti on muutettu. Uusi reitti on turvallisempi, koska valo-ohjattuja risteyksiä ei reitillä ole. Reitti on nopeampi kuin aikaisempi ja se juostaan pyöräteillä. Reitin pituus on 10,6 km ja se on merkitty nauhoilla. Kouvolan Vartti kierretään yhtenä lenkkinä ja 21 km reitti kahtena lenkkinä. Lähtö ja maali ovat Eskolanmäen koululla - Haanojan Haalilla. Puolimaratonin lähtö ja maali on 25 metrin päässä 0-pisteestä, jolloin kahteen kertaan kierretyn reitin pituus on 21 097m. Yhdellä kierroksella on nousua n 35 m.

Puolimaratonin ( 21 km 97 m ) reitti on suunniteltu ja mitattu SUL:n hyväksymän mittaajan toimenpitein. Pääset tarkastelemaan reittiä tarkemmin kirjautumalla allaolevaan internetosoitteeseen.

Puolimaratonin 2017 ja Vartin uusi reitti .

Reitin varrelle tulee isoimpien risteyksien tienylityksiin opastajat / liikenteenohjaajat suojateiden kohdille.

Reitin varrella on kaksi järjestäjän juoma-asemaa, joissa on tarjolla urheilujuomaa (Juoma on DEXAL-merkkistä ja sen makuna on sitruuna - greippi) ja vettä:

 • Juoma-asema 1: (n 5 km ) Lakeudenraitti
 • Juoma-asema 2: (n. 10,6 km ) Lähtö- ja maalialueella Eskolanmäen koululla
 • Osallistujat voivat toimittaa omat juomat juoma-asemille varattuihin laatikoihin.


  Kouvolan Vartin reitti

  Kuntoilijoille on tarjolla "Kouvolan Vartti", jonka pituus on 10,6 km. Reitti on sama Kouvolan puolimaratonin kanssa, mutta yksi kierros.

  Pääset tarkastelemaan reittiä tarkemmin kirjautumalla allaolevaan internetosoitteeseen.

  Puolimaratonin 2017 ja Vartin uusi reitti .

  Reitin varrella on yksi järjestäjän juoma-asema, joissa on tarjolla urheilujuomaa (Juoma on DEXAL-merkkistä ja sen makuna on sitruuna - greippi) ja vettä:

  • Juoma-asema 1: (n 5 km ) Lakeudenraitti


  • MUUT OHJEET:

   Pysäköinti
   Autot pysäköidään Haanojan Haalin ja Eskolanmäen koulun pysäköintipaikoille sekä järjestäjän ohjauksen mukaan kilpailukeskukseen.

   Kilpailutoimisto
   Kilpailutoimisto sijaitsee Haanojan Haalin sisääntuloaulassa. Kilpailutoimisto hoitaa:
   Informoinnin ja opastuksen, numeroiden ja infomateriaalin jaon, jälki-ilmoittautumisten kirjaamisen ja maksujen vastaanoton, aikojen tulostuksen ja kopioinnin, tulostaulun, osallistumismitalien sekä arvottujen palkintojen jaon.

   Numerolaput
   Kilpailunumerot on noudettava viimeistään puoli tuntia ennen lähtöä klo 11.30 mennessä. Jokainen hakee numerolappunsa itse

   Arvotavarasäilytys
   Arvotavarasäilytys sijaitsee infossa ja sen tehtävänä on ottaa vastaan ja säilyttää kilpailijoiden arvotavara puolimaratonin ajan sekä luovuttaa materiaali takaisin kilpailijoille. Säilöön jätetty materiaali merkitään juoksijoiden osallistumisnumerotiedolla (paperitarra + tussi). HUOM: Arvotavarasälytys sulkeutuu kello 11.45, joten jätä tavarasi ajoissa ja vältä ruuhkaa!

   Lähtö
   Lähtöä varten kokoonnutaan klo 11.50 mennessä lähtöalueelle. Tervehdyssanat juoksijoille lausutaan klo 11.55. Lähtö tapahtuu yhteislähtönä kaikissa juoksusarjoissa tasan kello 12.00.

   Maali
   Maali on Eskolanmäen koululla. Maalikyltin jälkeen maaliin tulleet jatkavat tulojärjestyksessä viitoitettua suppiloa pitkin toimitsijoiden luo. Toimitsijat kirjaavat maaliin saapuneet tulojärjestyksessä. Juoksija saa pitää numeronsa. Maalissa on myös mehutarjoilua ja vettä.

   Ajanotto
   Ajanotto tapahtuu perinteisin menetelmin kellolla. Ajanotosta, tuloksista ja niiden atk-palveluista vastaa Pekka Mettälä Nastolasta

   Keskeyttäneet
   Keskeyttäneiden tulee ilmoittautua maalissa.

   Jälkipään vartijat
   Järjestäjien omat toimitsijat toimivat juoksun aikana jälkipään vartijoina. He liikkuvat polkupyörin viimeisen juoksijan perässä ja heillä on puhelinyhteys.

   Palkinnot ja KPM muistomitali
   Palkinnot jaetaan kilpasarjoissa heti tulosten selvittyä. Muut tavarapalkinnot arvotaan heti lähdön tapahduttua ja ne jaetaan onnekkaille ennen kilpasarjojen palkintojen jakoa. Arvotuista palkinnonsaajista laaditaan lista, joka on nähtävillä heti arvonnan jälkeen tulostaululla. Kiertopalkinnot jaetaan M ja N Yl sarjojen voittajille. Tapahtumassa jaetaan ennakkoon ilmottautuneille 150:lle eri matkoille ja eri sarjoihin osallistujille KPM muistomitali.

   Huolto- ja pesutilat
   Käytetään Haanojan Haalin pukeutumis- ja pesutiloja.

   Ensiapu
   Reitillä juoksijoiden matkan varrelle liikkuu ensivasteauto. Eskolanmäen koulun tiloissa toimii Suomen Punaisen Ristin ensiapuryhmä. Muissa tilanteissa tukeudutaan Kouvolan terveyskeskuksen ja aluesairaalan ensiavun palveluihin. Ensiapuyhteydet hoidetaan puhelimilla.

   Vakuutus
   Järjestäjä ei vakuuta kilpailijoita. Järjestäjällä on tapahtumavastuuvakuutus.